Vangramberen

Ambachtelijke beenhouwerij op topniveau.

Ambachtelijke beenhouwerij Vangramberen

Update wegenwerken:

Ons deel van de Stationsstraat is helemaal klaar! Wij zijn bereikbaar zoals voorheen via de Leuvensesteenweg of Brugstraat (achteraan onze winkel). In deze laatste fase van de wegenwerken is het kruispunt Stationsstraat met Smidstraat opgebroken. Tip: kom je via de E40, Willebringen of centrum Vertrijk dan kan je doorrijden en parkeren net voor dit kruispunt en dan even verder te voet komen.

Tip: wij hebben een ruime PARKING recht tegenover onze winkel!

Sinds 1979 zijn we fier op onze mooie ambacht!  Elke dag werken wij met veel passie, expertise en kwaliteit om onze producten te bereiden en te presenteren. 

We bouwen steeds verder op onze jarenlange ervaring en staan erop om al onze vleeswaren en charcuterie zelf te bereiden.  Familierecepten en verse producten uit onze streek worden gebruikt.  Zo creëren we onze unieke smaak, de ‘Vangramberen-smaak!’

Elke dag samen met onze klanten ‘aan tafel’ zitten, op alle momenten in het leven,  daar doen we het voor!

Want wat is er leuker dan deel uitmaken van één van de leukste dingen op een dag: lekker eten!

Welkom in onze beenhouwerij!

Familie Vangramberen

 

Nieuws

wegenwerken

15 mei 2021
UPDATE WEGENWERKEN: Ons deel van de Stationsstraat is helemaal klaar! Wij zijn bereikbaar zoals voorheen via de Leuvensesteenweg of Brugstraat (achteraan onze winkel). In deze laatste fase van de wegenwerken is het kruispunt Stationsstraat met Smidstraat opgebroken. Tip: kom je via de E40, Willebringen of centrum Vertrijk dan kan je doorrijden en parkeren net voor … Read more

Mathieu's Kitchen

Voor al je barbecues en feestjes aan huis, verwijzen we je graag door naar Mathieu’s Kitchen. Mathieu is reeds jaren een fantastische medewerker in onze beenhouwerij. Hij kan bij je thuis een perfect feest verzorgen!

Voor alle informatie kan je Mathieu bereiken op 0497/62 58 21 of mathieu.notelaers@hotmail.com