Vangramberen

Ambachtelijke beenhouwerij op topniveau.

Ambachtelijke beenhouwerij Vangramberen

Sinds 1979 zijn we fier op onze mooie ambacht!  Elke dag werken wij met veel passie, expertise en kwaliteit om onze producten te bereiden en te presenteren. 

We bouwen steeds verder op onze jarenlange ervaring en staan erop om al onze vleeswaren en charcuterie zelf te bereiden.  Familierecepten en verse producten uit onze streek worden gebruikt.  Zo creëren we onze unieke smaak, de ‘Vangramberen-smaak!’

Elke dag samen met onze klanten ‘aan tafel’ zitten, op alle momenten in het leven,  daar doen we het voor!

Want wat is er leuker dan deel uitmaken van één van de leukste dingen op een dag: lekker eten!

Welkom in onze beenhouwerij!

Familie Vangramberen

Nieuws

Vacature BEENHOUWER

19 juni 2020
Wij zijn op zoek naar een BEENHOUWER met passie voor dit ambachtelijk vak. Alle vleeswaren en charcuterie worden in huis bereid: alle vlees wordt in huis versneden en alle charcuterie, bereidingen en salades worden zelf gemaakt. Wij bieden een voltijdse job met een vast uurrooster van dinsdag tot zaterdag. Wil jij werken in een tof … Read more

wegenwerken

15 mei 2021
De Smidstraat wordt afgesloten vanaf 17 mei (fase 1). Onze winkel is steeds BEREIKBAAR via Leuvensesteenweg, via Koutemstraat of via Brugstraat. Kom je vanuit Neervelp: volg de omleiding of kom met de fiets via de parallelle fietsweg.

Mathieu's Kitchen

Voor al je barbecues en feestjes aan huis, verwijzen we je graag door naar Mathieu’s Kitchen. Mathieu is reeds jaren een fantastische medewerker in onze beenhouwerij. Hij kan bij je thuis een perfect feest verzorgen!

Voor alle informatie kan je Mathieu bereiken op 0497/62 58 21 of mathieu.notelaers@hotmail.com