Wie zijn we?

Katrien
David
Griet

Onze beenhouwerij is een echt familiebedrijf!  Onze ouders Margriet en Herman zijn begonnen met de zaak in 1979.  Wij, hun 2 dochters Katrien en Griet en schoonzoon David runnen de beenhouwerij met hetzelfde vakmanschap en dezelfde visie.

Voor twee van onze specialiteiten, namelijk zwarte pensen en Vertrijkse sla, kregen we van VLAM het label “streekproduct.be”.

Onze beenhouwerij viel al geregeld in de prijzen. Zo kregen we de Hermesprijs voor “Beste Ambachtelijk Bedrijf van Vlaanderen”. Dit label betekent een echte waardering voor ons werk.

LINKS

IEDEREEN BEROEMD

Eind 2018 maakte het Eén programma Iedereen Beroemd een prachtige reportage over onze familiezaak.  Het is voor ons een prachtig souvenir! Bekijk het via deze link:  https://bit.ly/3659svs

STRAFFE STREEK 

In ons Hagelands Hoekje verkopen wij allerlei Hagelandse Streekproducten, zoals mosterd van De Ster, producten van Fruitbedrijf Vanhellemont, confituren van Wildiers, streekbieren, enz. Meer informatie vindt u op www.straffestreek.be

DAGELIJKSE KOST

Dinsdag 9 juni 2020 maakte Jeroen Meus een heerlijk recept met onze Vertrijkse Sla! Jullie kunnen de uitzending en het recept terug bekijken via https://bit.ly/2MFM0Kr .Via deze link https://bit.ly/3fyvU1B ontdek je ook de geschiedenis van deze uiterzure!

A LA SAUCE BELGE

Op maandag 8 juni waren we opnieuw te zien in het RTL TVI programma ‘à la Sauce belge’. In dit wekelijks kookprogramma kookt topchef Mallory Gabsi samen met Sophie Pendeville met uitsluitend Belgische producten. Via deze link kunnen jullie het recept bekijken van een tarte tatin met onze zwarte pensen: https://bit.ly/3f3sjIO

Maandag 2 maart was er al een reportage over ons spek en onze zwarte pensen op het RTL-TVI programma ‘à la sauce Belge’ met Sophie Pendeville . Klik op deze link https://bit.ly/3cLL2YW, log in en vanaf minuut 3 kan u ons item bekijken! Het was super leuk om aan mee te werken. Bedankt ook Christophe Leemput voor je uitleg over dit prachtig vlees.