De passie voor het vak straalt af van de artikels

Vangramberen bvba- Boutersem - De passie voor het vak straalt af van de artikels

Libelle

Op 25 maart 2010 verschenen wij in Libelle. In het artikel ging het over onze zwarte pensen. Met onze zwarte pensen hebben we geen gat in de markt gevonden. We hebben er het warm water niet mee uitgevonden, we hebben enkel een oud recept in een nieuw kleedje gestoken.

 

Smaakster

 

December 2009: Wij zijn verheugd u mee te delen dat wij de Smaakster Vlaams-Brabant gewonnen hebben!
De lezers van het magazine Smaak kozen ons uit een hele lijst van speciaalzaken uit de provincie.

Wij willen iedereen bedanken voor deze fantastische Smaakster!

 

Het Nieuwsblad

 

Op 10 april 2009 werden wij door juryleden van Het Nieuwsblad verkozen tot één van de 10 topslagers van Vlaanderen. Wij zijn verheugd met deze erkenning. Het prachtig artikel luidde als volgt:

 

"De ambachtelijke beenhouwerij Vangramberen kiest voor vers, en dat weten de mensen. Ze komen van heel ver naar Vertrijk voor hun koteletjes, pensen en pâtés, maar ook voor de unieke streekproducten. Allemaal worden ze bereid volgens het 'groentenboerprincipe': vers aankopen, vers klaarmaken en vers verkopen. Het enthousiasme van de familie sloeg over op heel wat juryleden. Hun gekookte hesp won een Amerikaanse slagersprijs, ze werden zelfstandig ondernemer van het jaar, kookten voor een receptie van koning Albert en werden door het magazine Culinair Ambiance opgenomen in de lijst van tien Beste Slagers van België. Maar hun grootste troef is de Hermesprijs; een levenslange erkenning. Die prijs is genoemd naar de Griekse god van de handel, een boodschapper van de goden, maar ook een beetje een schelm. Daarop inspireerde de beenhouwer zich tot enkele nieuwe streekproducten: de Hermessteak, Bodelapjes en Schelmenrol."

Back to Top