Ambachtelijke beenhouwerij op topniveau!

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit de enige norm is. Ambachtelijkheid: staat voor ons synoniem voor vers aankopen, vers verwerken en vers verkopen. Wij houden vast aan de traditionele smaak en gebruiken kruiden en ingrediënten die in de natuur groeien en in iedere keuken gebruikt worden. Wij bestaan sinds 1979 en houden de werkwijze van streekgebonden producten en streekeigen recepten aan.

 

Voor twee van onze specialiteiten, namelijk zwarte pensen en Vertrijkse sla, kregen we van VLAM het label “streekproduct.be”.

 

Onze beenhouwerij viel al geregeld in de prijzen. Zo kregen we de Hermesprijs voor “Beste Ambachtelijk Bedrijf van Vlaanderen”. Dit label betekent een echte waardering voor ons werk.

Ons gezin is de hoeksteen van ons familiaal bedrijf. In elk aspect zie je, voel je en proef je dat alles met liefde wordt gemaakt!

 

Volg ons op FACEBOOK!


In ons Hagelands Hoekje verkopen wij allerlei Hagelandse Streekproducten, zoals mosterd van De Ster, producten van Fruitbedrijf Vanhellemont, confituren van Wildiers, streekbieren, enz.  Meer informatie vindt u op :

www.straffestreek.be

Vangramberen bvba - Boutersem -folder

Onze folder

Ontdek ons ruim assortiment in de folder
van Beenhouwerij Vangramberen.

Lees meer

Agenda

Wil je op de hoogte blijven van onze speciale acties en activiteiten?
klik hier voor meer informatie:

Lees meer

Ontdek onze specialiteiten

Back to Top